Ben je op zoek naar een woning in Helmond? Dan hoef je niet altijd naar een van de bestaande woningen te gaan kijken. Er zijn namelijk verschillende nieuwbouwprojecten waarmee nieuwe woningen op de huizenmarkt gaan verschijnen. Deze projecten moeten altijd zorgen voor huizen in verschillende prijsklassen. Of je nu voor veel luxe gaat of juist wat goedkoper wilt gaan wonen, de opties zijn eindeloos. Tenminste, als je er snel bij bent. Een groot deel van de woningen is namelijk al razendsnel verkocht. Maar welke projecten mogen niet vergeten worden om naar te kijken? Lees snel verder en wie weet ontdek jij wel jouw nieuwe woning in Helmond. 

 

De authentieke Oranjekade in Helmond 

Een van de nieuwbouwprojecten waar je bij zou kunnen kijken is de Oranjekade. Hiermee kom je direct aan het water te liggen. Ondanks dat het een nieuwbouwproject is, wordt er wel aan de oude stijl van de stad vastgehouden. Wanneer je hier gaat wonen, dan kom je in een stijlvolle pakhuisarchitectuur te wonen. Of ga jij toch voor de eigentijdse woongebouwen die tussendoor te vinden zijn? Door de bouw van deze woningen zullen er ongeveer 265 nieuwe huizen beschikbaar komen in de stad. Deze moeten niet alleen koopwoningen gaan bevatten, maar ook huurhuizen. Hierdoor heb je altijd voldoende mogelijkheden aan de hand van jouw budget. 

 

Nieuwbouwproject in meerdere fases

Wanneer je bij de Oranjekade in Helmond gaat kijken, kun je in meerdere fases de woningen op de markt zien verschijnen. In de eerste fase krijg je 58 koopwoningen. De prijzen variëren sterk. Zo heb je de kleinere woningen die vanaf 225.000 euro verkocht worden, terwijl de grootste woningen in deze fase juist weer vanaf 500.000 euro op moeten brengen. Gedurende de verkoop zal de voortgang in de gaten worden gehouden. Als alle woningen verkocht zijn, gaat de volgende fase van start en zullen er weer nieuwe woningen bij komen, om hier goed van op de hoogte gehouden te worden, neem van contact op met een makelaar in Helmond. Het is daarom aan te raden om je in te schrijven als je een kans wilt maken op een van deze woningen. 

 

Woningen voor ieder levensjaar beschikbaar 

Een andere mogelijkheid in Helmond is Hazenwinkel Cluster 19B. Deze huizen zijn onderdeel van een groot nieuwbouwproject van 14 woningen. Wanneer je bij deze woningen gaat kijken, dan kun je wederom uit een groot aantal mogelijkheden kiezen. Er zijn namelijk tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen beschikbaar. Afhankelijk van de fase van jouw leven kan het daarom ook een andere keuze met zich meebrengen. In tegenstelling tot andere nieuwbouwprojecten heb je bij dit project veel zelf in de hand. Je hebt namelijk diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden. Ook kun je jouw wensen doorgeven zodat er rekening mee gehouden kan worden. 

 

De indeling en de prijzen 

De prijzen voor dit nieuwbouwproject zijn sinds kort bekend gemaakt. Het is afhankelijk van het type woning dat jij wilt hebben hoeveel geld je kwijt bent. Zo kun je al woningen vinden vanaf 390.000 euro. Hoe groter de woning en hoe meer wensen jij doorgeeft, hoe hoger de prijzen uiteindelijk gaan zijn. Hier moet je wel rekening mee houden. Wel ben je ervan verzekerd dat de woningen altijd aan jouw wensen aansluiten. Je zit immers niet vast aan de ontwerpen van de projectontwikkelaar. De buitenkant staat vast, de binnenkant kan altijd nog aangepast worden om het meer aan jouw droomhuis aan te laten sluiten. 

 

Luxe woningen voor jouw verhuizing 

Liverdonk is een van de kleinere nieuwbouwprojecten van Helmond. Dit project moet namelijk 14 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning op de markt brengen. Alle woningen kunnen geheel naar wens uitgebreid worden en de projectontwikkelaar heeft zelfs een inspiratiemagazine uitgebracht die jou bij de keuzes kunnen helpen. Dit nieuwbouwproject is echter wel heel snel gegaan. Op dit moment zijn de woningen namelijk allemaal verkocht. Hoewel het een goede mogelijkheid was geweest voor jouw verhuizing, is het dus niet meer mogelijk. 

 

Luxe woningen in het centrum van Helmond 

Wil je het liefst in het centrum van Helmond wonen? Dan is nieuwbouwproject De Weef in Helmond juist een geode keuze. Hier worden namelijk 67 ruime appartementen aangeboden, die omringd worden door natuur. Je kunt hierdoor niet alleen genieten van het stadsleven, maar tegelijkertijd ook veel rust en privacy verwachten. Deze appartementen komen in verschillende prijsklassen. De drie- en vier-kamerappartementen komen bijvoorbeeld in een prijsklasse tussen de 434.000 en 441.000 euro. Er zijn ook nog goedkopere en duurdere appartementen te verkrijgen. Afhankelijk van de grootte kun je dus veel meer kanten op dankzij dit nieuwbouwproject en woon je in het midden van het centrum van de stad. 

 

Klaar voor gebruik 

Als laatste van de nieuwbouwprojecten in Helmond kun je gaan kijken naar het Typoschplein. Dit is een van de nieuwste projecten en wordt nog gebouwd. Voordat je overgaat tot het kopen van een van deze woningen moet je jezelf goed laten informeren. Ook hier kunnen namelijk meerdere opties aangehouden worden. Ook kun je aan de hand van verschillende keuzemogelijkheden jouw woning laten uitbreiden. Je zorgt er hiermee voor dat je altijd een woning hebt die geheel aan jouw wensen aansluit en waarmee je kunt genieten. Doordat ook hier de prijzen aanzienlijk verschillen, past er altijd een huis bij jouw budget. Voor jou is het dan alleen nog een kwestie van inrichten.