In het leven kunnen allerlei geplande en ongeplande situaties ontstaan waardoor je met ruimte tekort zit en te veel spullen. Je zit midden in een verhuizing of in een verbouwing, je gaat samen wonen of ligt juist in scheiding. Het kan zijn dat je je oude woning moet verlaten voordat je de sleutels van je nieuwe woning hebt. In dit soort situaties kan het voorkomen dat je geen plek hebt voor je spullen en (tijdelijke) opslagruimte nodig hebt. Maar wanneer je opslag zoekt in Eindhoven wil je natuurlijk wel waar voor je geld krijgen. Waar kun je dan terecht? Wij helpen je op weg. 

Maak kennis met Boxss

Boxss is een bedrijf wat uitkomst biedt bij het opslaan van jouw spullen. In Eindhoven werken ze met het self storage Box-to-go concept waar ze jouw opslag bij je thuis of op kantoor afleveren, gevuld weer mee nemen en vervolgens veilig voor je opslaan. Dit scheelt je tijd, transport en natuurlijk ook veel gedoe. Je kan kiezen tussen verschillende soorten boxen en afmetingen, waardoor er voor iedereen de perfecte grootte aan opslag is. Dit doet Boxss ook tegen fijne prijzen. Je krijgt dus echt waar voor je geld en je hoeft er niets voor te doen!

Opslagruimte in Eindhoven met het Box-to-go concept 

Boxss maakt het je graag makkelijk bij het opslaan van je spullen. Want het leven is al ingewikkeld genoeg, je spullen opslaan hoeft daar geen onderdeel van te zijn. Boxss doet dit door met je opslag naar je toe te komen. Gewoon bij je thuis of op kantoor. Jij hebt hierna 2 uur om je opslagbox te vullen, waarnaar de box weer wordt opgehaald en veilig wordt ondergebracht. Wanneer jij je spullen terug wilt, komt Boxss deze ook gewoon weer bij je op de stoep afleveren. Kortom je mag lekker achterover zitten terwijl jouw spullen worden verhuisd. Boxss biedt de veiligste, meest praktische en goedkoopste opslagruimte voor jou in Eindhoven

Flexibele en tijdelijke opslagruimte in Eindhoven voor je waardevolle spullen

Boxss zorgt er ook voor dat het huren van opslagruimte zo flexibel mogelijk is. Want situaties kunnen nu eenmaal veranderen en zijn niet altijd te plannen. Bij Boxss zit je niet vast aan je opslagbox en kun je de huur op elk moment opzeggen. Dat is wel zo handig en voordelig. Boxss staat voor alle Eindhovenaren klaar met flexibele, makkelijke en betaalbare opslag die je waar voor je geld geeft. 

 

Mocht je niet in Eindhoven wonen, bekijk dan onze andere opties voor opslagruimte door het land heen die Boxss aanbiedt. Zo is er bijvoorbeeld ook opslagruimte in Gorinchem, Helmond, Nijmegen, Tiel, Oss en ga zo maar door.