Woon je in (de gemeente) Tilburg en is het slot van je voordeur, achterdeur of raam kapot? Heel vervelend natuurlijk, want je moet dan zo snel mogelijk actie ondernemen. Een kapot slot is immers de droom van elke inbreker, want zo kunnen ze heel gemakkelijk binnenkomen. Als je om die reden een slotenmaker in Tilburg zoekt kun je het beste aankloppen bij de Slotenmeester. Daar zijn ze namelijk werkzaam door heel het land, maar ook in Tilburg hebben ze een partner zitten. Deze kan dus snel ter plaatse zijn, ook in het geval van een buitensluiting. Ook dat is immers een goede reden om een slotenmaker te bellen. Veel mensen beseffen niet dat een slotenmaker veel meer doet dan enkel nieuwe sloten plaatsen. Benieuwd waarvoor je nog meer bij de Slotenmeester terecht kunt? Lees dan snel verder!

 

Topkwaliteit inbraakbeveiliging

Een slotenmaker denkt op veel meer vlakken met je mee dan enkel de sloten zelf. Om inbraak te voorkomen is het namelijk ook belangrijk dat al het hang- en sluitwerk aan de woning wordt gecontroleerd. Dit zijn namelijk ook punten waar inbrekers op letten, want als het sluitwerk oud is kun je het gemakkelijk forceren. Ook wanneer de kozijnen niet (meer) goed aansluiten op de muur is het slim om deze te vervangen. Daar past immers een koevoet tussen en met een beetje pech is een inbreker binnen enkele minuten binnen. Een slotenmaker geeft je een passend advies op al deze vlakken, zelfs als hij niet zelf de kozijnen voor je kan vervangen. Bel dus ook bovenstaande slotenmaker in Tilburg als je de woning wilt laten controleren op eventuele inbraakgevoelige plekken.

 

Heb je jezelf buitengesloten?

De tweede reden dat veel mensen een slotenmaker bellen is omdat ze zichzelf hebben buitengesloten. Dit is typisch zoiets waarbij je wilt dat er snel actie wordt ondernomen, want je staat letterlijk buiten in de kou. Een slotenmaker is gespecialiseerd in het openen van sloten, vooral als deze niet op slot zaten. En als je de sleutel binnen hebt laten liggen is dat uiteraard niet het geval. Het slot hoeft dan meestal niet geforceerd opengemaakt of gebroken te worden, en het is dus niet al te duur. Ben je je sleutels verloren en is het slot wel volledig op slot gedraaid? Dan is de klus iets ingewikkelder en is de kans groot dat je een geheel nieuw slot moet aanschaffen. Gelukkig kunnen ze ook dat bij de Slotenmeester direct voor je regelen.

 

Wat is het beste slot?

Veel mensen hopen zoveel mogelijk geld te besparen als ze een nieuw slot kopen, maar bedenk je wel dat je dan inlevert op de kwaliteit ervan. Helaas geldt bij sloten namelijk: hoe duurder hoe beter. Een driepuntsslot is in de meeste gevallen de beste keuze, zeker voor een voor- en achterdeur. Deze kan wanneer hij de op juiste manier is ingebouwd maar liefst 20 jaar mee, dus je hoeft er al die tijd niet meer naar om te kijken. Een goedkoper slot mag je dan minder kosten, maar het is makkelijker te forceren en gaat wellicht niet zo lang mee. Aan jou de keus.