Stijlvol wonen zou je zelf ook heel graag willen. Net als je vrienden die zo’n statige villa aan de rivier hebben. Een mooi hek voor de oprit, daar begint het al mee. Dan door de prachtig aangelegde tuin naar de entree, want dat kun je geen gewone voordeur meer noemen. In de hal staan al van die vreselijk mooie meubels, er staat zelfs een heus bankstel!

Helaas heb je niet hetzelfde budget als die vrienden. Maar je kunt wel eenzelfde soort stijl creëren. Plak al jouw ideeën die je vindt in oude glossy’s en woonbladen op een groot moodboard. Online kun je tegenwoordig heel makkelijk foto’s van interieurs vinden waar jij je zelf toe aangetrokken voelt. Print ze uit en plak ze bij je moodboard. Ook online is Haco wonen waar je onwijs veel inspiratie op doet en heel veel stijlvolle maar betaalbare meubelen kunt kopen.

Oriënteren

Je doet er goed aan je eerst goed te oriënteren. De verschillende woonbladen zijn daarbij een handig hulpmiddel, net als Haco wonen & slapen. Stijlvol wil trouwens niet meteen zeggen dat het om een klassiek interieur gaat. Stijlvol wil zeggen dat jouw interieur stijl uitstraalt. Daar kun je voor zorgen door bijvoorbeeld jouw eigen stijl overal in door te voeren. Heb je moderne ideeën? Maak dan alles modern en zet geen verschillende stijlen door elkaar.

 

Combineer

Slim kleuren en materialen combineren, wel of niet met behulp van Haco wonen. Wat hoort bij een stoere inrichting? Hout met knoesten, metaal, dik touw en mooie vloerkleden maken één mooi geheel van je woonkamer. Zo creëer je een stijlvol interieur. Kijk of de meubels, de kleuren en de materialen goed bij elkaar passen. Als je daar hulp bij nodig hebt, is er een Haco meubelwinkel vast wel bij jou in de buurt en anders is er online de website die je helpt. Vooral durf is belangrijk. Durf maar gerust een muur een aparte kleur te geven. Zet daar maar gewoon die grote opvallende nieuwe bank tegenaan. Met leuke accessoires zoals fluwelen kussens en een toffe staande lamp ernaast maak je jouw stijl compleet.